Maneno Family

Læsning er en af de væsentligste fundamenter for at kunne få en uddannelse og klare sig godt i skolen, så det er en vigtig ting at prioritere i det daglige. Som forældre kan det være svært at vide, hvordan man bedst støtter op omkring sine børns læsning.

Giv din børn den bedste hjælp!

Som forældre ønsker vi det bedste for vores børn. Vi ønsker at hjælpe dem så meget som muligt, men engang imellem får vi ikke givet vores børn den hjælp, som vi egentlig gerne vil.
Ved at give dine børn adgang til Maneno giver du dem et redskab, som dels motiverer dem og dels gør det muligt for dem at læse mere på egen hånd.

Maneno styrker dine børns selvtillid

Når man læser med sine børn kan det være svært at holde sig fra at rette dem, når de læser forkert. Alle eksperter påpeger dog, at det kun er med til at gøre børnene mere usikre og giver dem en følelse af ikke at gøre det rigtigt. Med Maneno kan børnene selv søge hjælp. Ved selv at opsøge hjælpen fremfor at blive "irettesat" opbygger børnene en følelse af at kunne klare det på egen hånd og er en medvirkende faktor til at de opbygger en tro på sig selv og får lyst til at prøve sig selv af.

Magien i Maneno Family

Vi ved at børn er vilde med iPads og tablets! Fordi de er sjove at bruge og meget umiddelbare (ligesom børnene selv). Derfor har vi udviklet den smarte og seriøse (men ikke mindre sjove!) Maneno app. Dens tilgang, funktioner og design giver børnene præcis den interessante og sjove oplevelse, som de efterspørger, når de bruger iPad’en – men den gør det i et miljø, som understøtter læring og fastholder deres interesse omkring læsningen. Hvorfor ikke bruge iPad-tiden på noget nyttigt, som træner barnets læsning og forståelsesevner? App’en kan bruges af barnet alene eller endnu bedre sammen med dig. Den giver jer mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen om en aktivitet, som faktisk udvikler dit barns læsefærdigheder.

Klub Maneno

Som abonnent på Maneno er du også med i Klub Maneno, som giver dig forskellige medlemstilbud fra vores samarbejdspartnere. Endvidere afholder vi et par gange om året familiearrangementer til glæde for både børn og voksne

Oprettelse.

Vil du gerne benytte Maneno Family skal du først oprette dig på vores hjemmeside. Du kan købe adgang til Maneno i en tidsafgrænset periode på 6 måneder for 250 kr eller tegne et månedligt abonnement for priser ned til 49 kr/mdr.

Opret dig nu!

Hvad koster Maneno?

0 kr

Gratis abonnement

Du kan prøve Maneno helt gratis. Vi giver kvit og frit adgang til 30 titler og mindre uddrag af de andre titler, så du kan prøve Maneno.

49 kr

Standard abonnement

Vores standard abonnement giver dig adgang til 400 titler primært på Dansk i forskellige sværhedsgrader. Bøgerne i standard abonnementer indeholder mange sjove bøger fra børnebogsforlag og et mindre udvalg af bøger fra prisvindende forfattere. Prisen på Maneno Standard Abonnement er 49 kr per måned. Du kan også vælge at købe adgang til Maneno i 6 måneder til en pris på 250 kr. De første 14 dage er det gratis og du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker adgang.

99 kr

Premium

Vores Premium abonnement giver dig adgang til de bedste titler og forfattere på Maneno. Du vil her finde kendte titler fra de store forlag vores fokus er på kvalitet og ikke kvantitet. Alle titlerne i Premium abonnementet er nøje udvalgt og der er taget stillingstagen til hver enkelt bog. Som Premium abonnent får du adgang til mange hundrede bøger på både Dansk og Engelsk. Prisen på Maneno Premium Abonnement er 99 kr per måned. De første 14 dage er det gratis og du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker adgang.

Grunde til at abonnere på Maneno:

Vores ambition er at skabe verdens læseapp. En app, som ikke kun kan bruges til læsning på Dansk, men i ligeså stor grad at kunne lære at læse på fremmedsprog også. I øjeblikket indeholder Maneno både titler på Dansk og Engelsk. Nedenfor kan du se de essentielle komponenter af app'en.

Når børnene læser 15 minutter får de deres drage til at vokse. Det styrker motivationen til at læse.

Hver gang børnene læser optjener de point, som gør at de kan købe tøj og udstyr til deres drage. Børnene kan følge hinandens drager og få inspiration til at få deres sejeste drage.

Børnene kan til hver en tid få hjælp til læsningen. De kan klikke på ord og sætninger for at få en bedre forståelse af det enkelte ord. Det gør dem i stand til at læse bøger, som ligger lidt over deres niveau og udvikler deres ordforråd.

Børnene kan nemt finde deres yndlingsbøger ved at filtrere på kategorier eller sværhedsgrad.

Der er mange spændende og sjove bøger for børn i alderen 6-10 år. Bøgerne varierer fra lette bøger med ord i 3 stavelser til ungdomslitteratur.