I samarbejde med Lillemor, kan dit barn nu prøve Maneno i hele 30 dage for kun 1 kr.

Prøv danmarks sjoveste læseapp

I samarbejde med Lillemor, kan dit barn nu prøve Maneno i hele 30 dage for kun 1 kr.

Prøv danmarks sjoveste læseapp

Få adgang til over 2500 børnebøger på din iPad eller Tablet for kun 1 kr. Tilmeld dig i dag og benyt rabatkoden LILLEMOR, så får du Maneno i hele 30 dage for kun 1 kr.

Prøv Maneno for 1 kr.

1

2500 bøger lige ved hånden. Hver dag.

Sørg for at du altid har de bedste børnebøger lige ved hånden. I Maneno har vi samlet over 2500 spændende børnebøger fra alle de bedste forlag. Uanset om det er lydrette bøger, bøger til letlæsning eller ungdomsbøger, så har vi et stort udvalg af bøger til børn i alderen 5-12 år.

Udforsk biblioteket

2
Maneno er ikke bare bøger...

Maneno er nemlig en kombineret bog- og læsetræningstjeneste, der ved at anvende bl.a. moderne læsestrategier og gamification skal give børn en anderledes og medrivende læseoplevelse. Vores store mission er at få motiveret børn til at læse mere og få læseglæden til at blomstre. Ikke alle børn læser på det samme læseniveau, men Maneno måler løbende dit barns læseniveau og sørger for at præsentere de bøger, der matcher dit barns læseniveau og interesser. På den måde er du sikret, at dit barn altid får læst de rigtige bøger, så det udvikler sig og fastholder motivationen.

3

En sjovere måde at læse på

Når du opretter dit barn i Maneno, får dit barn et drageæg, som klækker når dit barn læser bøger. Jo oftere dit barn læser, jo mere vokser dragen. ;-) Dit barn optjener også diamanter, som kan bruges til at købe sjovt udstyr til dragen i Dragens hule. Det gør læsningen lidt sjovere. Der er også en venne-funktion, så dit barn kan blive venner med andre Maneno-medlemmer. Det er med til at styrke motivationen yderliger og vores medlemmer elsker at anbefale bøger til hinanden. Dit barn kan også løse små opgaver til de letteste bøger, hvilket tester forståelsen og udvikler dit barns læsekompetencer.

2
Følg med i dit barns læsning

Hvis du er medlem af Maneno, har du også adgang til vores forældreapp, Maneno Parent. Her kan du bl.a. følge med i dit barns læsning, sende opmuntrende beskeder til dit barn og opsætte en læseplan. Du kan også tilføje læsetid udenfor Maneno, for alt læsning tæller i Maneno. Maneno Parent findes på Smartphone, Tablet og fra PC. Bruger du iPhone eller iPad kan du finde Maneno Parent i AppStore. Har du Android eller PC hentes Maneno Parent, som en såkaldt web-applikation.

Uanset hvilken enhed du bruger, kan du finde Maneno Parent via dette link.

Hent Maneno Parent

Vil du prøve?

Tilmeld dig i dag og prøv Maneno i 30 dage for kun 1 kr. Du binder dig ikke, og du kan altid afmelde dig via vores hjemmeside. Efter de 30 dage koster det fra 67 kr/mdr afhængigt af bindingsperioden. For at benytte tilbuddet skal du indtaste koden LILLEMOR i rabatkodefeltet eller blot trykke på knappen her, så har vi udfyldt den del for dig.
(Tilbuddet gælder kun nye kunder).

Copyright © 2018. Alle rettigheder reserveret.