Apps

Til børn

Manenos læseapp

Mobil & tablet udgave

Vores læseapp, hvor dit barn læser bøger og udvikler deres læsedrage. Dit barn kan vælge at benytte unilogin eller du kan selv oprette en profil til dit barn.

  • Bøger i alle sværhedsgrader. Bøgerne er inddelt efter sværhedsgrad, så det er nemt at finde de bøger der passer til dit barn.


  • Adaptivt læsesystem, som følger dit barns udvikling. Maneno registrerer dit barns læseniveau og anbefaler bøger, som passer til deres niveau.
  • Spilelement, hvor dit barn får deres egen læsedrage, som de skal udvikle ved at læse for den. Dit barn optjener point og diamanter hver gang der læses. Det er med til at fastholde deres motivation.
  • For alle børn i alderen 5-12 år. Dit barn kan bruge app'en selvstændigt, når de har kendskab til bogstavernes lyde. Indtil da skal de støttes af en voksen.
Til de voksne

Maneno Parent

Mobil & tablet udgave

Som forælder vil du dit barn det bedste. En vigtig forudsætning for dit barns succes er, at I får sat opbygget nogle sunde læsevaner. Som forælder og læsemakker spiller du en afgørende rolle. Du kan hjælpe dit barn til bedre læsevaner ved at benytte vores forælderapp. I forælder app'en kan du nemlig give belønninger og følge dit barn udvikling.

  • Mulighed for at opsætte læsedage, som dit barn skal læse. Du får en påmindelse, hvis I har glemt at læse de dage, som I har sat op i systemet. Du er altså i fuld kontrol over, hvilken læserytme der passer ind i din hverdag.

  • Ugentlig læsestatistik. Hver uge får du en opsummering over læsningen for den forgange uge, så du følge med i om I har fået læst det I skulle.
  • Understøtning af læsning i fysiske bøger. Hos Maneno er det vigtigste, at dit barn får læst. Derfor kan du i vores forælder app registrere tid, som dit barn har læst i fysiske bøger. Således optjener de stadig point og passer deres drage, selvom de ikke læser digitalt
  • Kalenderfunktion, så du kan opsætte tider eller sætte Maneno på pause, når I skal på ferie eller hvis dit barn ikke har adgang til Maneno i en periode.