Giv dit barn gode læsevaner

Maneno giver dig alle værktøjerne til at opbygge sunde læsevaner.

I mange familier er læsning en aktivitet, som foregår op til sengetid. Læsning er den perfekte måde at komme ned på jorden efter en lang dag. Meeen nogle gange løber tiden fra os. I en travl hverdag kan det være svært at huske på at få læst hver dag og måske er det ok, hvis vi springer en dag over. Men en dag bliver som regel til flere, hvis vi ikke er opmærksomme på det.

Læsningen

De gode læsevaner

 

Hvis læsningen skal blive en naturlig del af dine børns hverdag, skal du være opmærksom på følgende

Faste rutiner

Børn fungerer bedst i faste rammer. Sætter I en læseplan op med faste tidspunkter for læsningen skaber det tryghed og bliver en del af den daglige rutine.

Overskueligt

Det er vigtigt at der stilles realistiske mål for læsningen. For store krav til antal læsedage eller minutter kan være med til at få læsningen til at blive en sur pligt, der blot skal overstås. Opsæt derfor en læseplan i samarbejde med dit barn.

Belønning

Vi er alle drevet af belønninger i den ene eller anden form. Belønninger kan være med til at øge motivationen og få legen ind i de daglige rutiner. I Maneno Parent kan belønne dit barn med ros, emojis og diamanter.

Unikke fordele

Du bestemmer. Dine regler.

Opsæt din egen læseplan

Maneno Parent giver dig mulighed for at opsætte en læseplan, som passer ind i din hverdag. Du bestemmer om der skal læses 1 dag om ugen eller alle ugens dage. Om der skal læses 5 eller 30 minutter eller noget helt andet.

Påmindelser

Du og dit barn bliver påmindet når det er tid til at læse og I får begge besked, når I har opnået dagens læseminutter. Du får også ugentlig statistik, der giver dig tryghed for at I får læst ifølge planen.

Prøv Maneno Parent i dag

Find den i app store eller download den her fra siden.